Charlie / Gear

Bedste bæresele og strækvikle til baby – Boba og Ergobaby

03.09.16

Nu hvor vejret temperaturen er steget bare en lille smule (og mit førstegangsmor hysteritrip er aftaget tilsvarende) har jeg igen lille C med rundt på maven udenfor i bæresele. Hun nyder at få lov at være med oppe, når vi er ude og suger virkelig til sig af indtryk. Så dejligt at se, da hun også er kommet i den nysgerrige alder, hvor alt skal undersøges med hænder og mund (også skohylden). Derfor lige et indlæg om bæreseler og vikler. Det er virkelig en fornøjelse at bære rundt på lillepigen med vores nye Ergobaby Performance bæresele. Jeg må sige, jeg virkelig kan savne strækviklen (vores var fra Boba), som vi brugte flittigt, da baby C var helt lille (under 3 måneder). Det var simpelthen så hyggeligt, at have hende helt tæt på mit bryst, og hun sov mange lure i den. Faktisk kunne hun nærmest ikke undgå at falde i søvn, så snart hun kom i den. Så til de helt små babyer – også nyfødte – vil jeg klart anbefale at skaffe en strækvikle som den fra Boba her. Men den tid er jo ovre nu, da C er blevet for stor og for stærk til den. Hun rejser sig op, og er alt for nysgerrig til at sidde klemt ind mod mig, så bæreseleresearchen gik i gang. Vi fik faktisk ganske tidligt en Babybjörn bæresele af nogle af vores bedste venner, men den var desværre bare slet ikke behagelig for nogen af os. Det er tilsyneladende kendt viden, at den faktisk er rigtig dårlig ergonomisk for babys lille krop, hvilket jeg sagtens kunne føle, når hun sad i den. Så den vil jeg slet ikke anbefale til nogen. Efter lidt panisk netresearch på morforums og lidt råd fra min søster, blev vi hurtigt enige om at købe en Ergobaby bæresele. Og hvilken fryd! Hun sidder så behageligt i den – lidt som i strækviklen, men med de 8 kilo fordelt godt ud på både hofte og skulder på mig. Jeg bruger den til småærinder i området, når hun er vågen, og jeg synes, det er synd hun skal ligge i vognen. Men også når jeg skal ordne ting som at tømme opvaskemaskine og rydde op, og hun ikke gider underholde sig selv, kommer hun i den. Og i dag tog hun sin første lur i den. Vi elsker den! Selv kæresten synes den er mandig nok for ham at gå rundt med. Så Ergobaby vs. Babybjörn: 1-0.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *